Οι νίκες των Λαών

Το σύνθημα μας αυτή την ώρα θα πρέπει να είναι η εργασία , η οικονομία και ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ , ο σωστός προγραμματισμός , ο εμπνευσμένος και έξυπνος προγραμματισμός όπου όλοι μαζί , θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα από το οικονομικό τέλμα
Οι νίκες των Λαών είναι προϊόντα
Εργασίας , Σταθερότητας και προγραμματισμού


-Η πολιτική κυριαρχία συμβαδίζει με την οικονομική ανεξαρτησία της χώρας .
Αφού φτάσαμε στο σημείο και αντί η πολιτική να καθορίζει την οικονομία αλλά αντιθέτως η οικονομία να καθορίζει την πολιτική θα πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση .

Κατ αρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε ότι το ξένο ιδιωτικό και τραπεζικό κεφάλαιο που έρχεται στη χώρα μας δεν είναι μια πράξη γενναιοδωρίας , αλλά ένας επαχθής δανεισμός όπου ο δανειστής σε κάθε περίπτωση προσβλέπει το κέρδος και μόνο το κέρδος και όχι την ευτυχία και την αρμονική ανάπτυξη του Λαού μας .
Η πρώτα από όλα επιβίωση και πρόοδος του λαού , έχει να κάνει με το κατά πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες της γραφειοκρατικής Δημοκρατίας όπου τεράστια ποσά σπαταλούνται χωρίς ουσιαστικό λόγο και χωρίς να γίνονται κάποιες κινήσεις με όραμα με εθνικό πνεύμα μακροχρόνιου προγραμματισμού όπου θα μπορέσουμε να ξαναγίνουμε παραγωγική χώρα και όχι μόνο χώρα καταναλωτής .
Θα πρέπει αναγκαστικά ή να δεχτούμε ξένα κεφάλαια όπου θα επενδύσουν σε μια χώρα με χαμηλότερο κόστος ζωής από ότι στη δική τους όπου και πάλι ο αυτοσκοπός τους το κέδρος μπαίνει στον κοινό παρανομαστή … ή … θα πρέπει να κάνουμε οικονομία , να χαράξουμε με τη συνεννόηση και τη βοήθεια όλων των Ελληνικών πολιτικών δυνάμεων ένα εθνικό πρόγραμμα αντιμετώπισης της κρίσης όπου με σκληρή δουλειά , έξυπνο , σωστό και σίγουρα επίπονο προγραμματισμό θα μπορέσουμε αφ ενός να εξοικονομήσουμε χρήματα και αφ ετέρου να μπούνε τα θεμέλια για μια υγιείς ανάπτυξη . Για μια ανάπτυξη όπου οι ανάγκες σε κρέας , γάλα , αγαθά πρώτης ανάγκης , πρώτες ύλες , αγροτικά προϊόντα κλπ δεν θα χρειάζεται να εισάγουμε ούτε ένα κιλό από κάποια άλλη χώρα αλλά αυτά που θα παράγουμε θα είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες του Λαού μας .
Η αγροτική Μεταρρύθμιση θα πρέπει να είναι τόσο ριζοσπαστική ώστε να μείνει μακριά από νόμους , τραπεζοδάνεια και μεσάζοντες εμπορονταβατζήδες όπου όχι μόνο εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν αλά το ποιο σημαντικό «χαλάνε» τα θεμέλια της Ελληνικής οικονομίας .
Μια ισχυρή Αγροτική οικονομία θα είναι το μέσον όπου θα μπορέσει η χώρα να βιομηχανοποιηθεί και να πατήσει σε γερές βάσεις ανάπτυξης και προόδου .
Το σύνθημα μας αυτή την ώρα θα πρέπει να είναι η εργασία , η οικονομία και ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ , ο σωστός προγραμματισμός , ο εμπνευσμένος και έξυπνος προγραμματισμός όπου όλοι μαζί , θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα από το οικονομικό τέλμα .
Οι νίκες των Λαών Οι νίκες των Λαών Reviewed by tethgas on 5/09/2008 12:33:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.