Βαρύς ο "Πέλεκυς" για 5 !!! - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Βαρύς ο "Πέλεκυς" για 5 !!!

Βαρύς ο "Πέλεκυς" για 5 !!!

Share This
Σπάει τη σιωπή της η Πελέκη
 
Βόμβα μεγατόνων για τον πρώην πρωθυπουργό και τους στενούς του συνεργάτες αποτέλεσε η σημερινή καταθεση της συζύγου  του Γιωργου Βουλγαράκη Κατερίνας Πελέκη στην επιτροπή της βουλής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου
Συγκεκριμένα έδειξε τον Κ. Καραμανλή σαν υπεύθυνο για όλες τις αγοραπωλησίες λέγοντας χαρακτηριστικά «σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός δίνει εντολές και τις διακινεί στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς δια του υπουργού Επικρατείας και ενδεχομένως του διευθυντή του γραφείου του». ενώ όταν τωτήθηκε απο τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ποιούς εννοεί , κατονόμασε τους Ε. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό, Π. Δούκα και Κ. Κιλτίδη και το Θ. Ρουσόπουλο ως «μεταφορέα» των εντολών.
Ενώ πέραν των ερωτήσεων που δέχτηκε αποχωρόντας απο την εξεταστική επιτροπή και θέλοντας να μην αφήσει καμία σκιά και αμφιβολία για την προσωπική ευθύνη του Κ. Καραμανλή επανέλαβε  πως η ανταλλαγή των εκτάσεων με τη μονή Βατοπεδίου ήταν «κεντρική πολιτική απόφαση» και ότι «Έπρεπε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής να πάρει τότε την ευθύνη και να πει ότι ναι πήρα την απόφαση και έδωσα εντολή να την υλοποιήσουν»!
Ζ.Τ.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages