Ως πότε θα θρηνούμε θύματα …; - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Ως πότε  θα θρηνούμε θύματα …;

Ως πότε θα θρηνούμε θύματα …;

Share This


Η  Χειμάρρα φυλάει τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού στην βόρειο Ήπειρο

 Ως πότε  θα θρηνούμε θύματα …;

Άντεξαν στα πέτρινα χρόνια των … «σοσιαλιστικών» πειραμάτων.

Έμειναν ενωμένοι στις μεθοδεύσεις του Αλβανικού εθνικισμού .

Αξιοπρεπείς και υπερήφανοι «έκλαψαν» άλλον ένα νεκρό από τον Αλβανικό αλυτρωτισμό …και το ερώτημα που γεννάτε είναι ως πότε ;Μια δολοφονία που «φάνηκε» για ατύχημα … ένα νέο παιδί που χρειάστηκαν σαράντα πέντε ολόκληρα λεπτά για να του «ξεκολλήσουν» τα πόδια από τις ακτίνες της ρόδας της μηχανής του και ένας Αλβανός εμπειρογνώμονας που ακόμα βρίσκεται καθ οδών …Συνθέτουν το σκηνικό της τραγικής δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα στην Χειμάρρα , Σαράντα μέρες μετά , με τραγικές φιγούρες τους γονείς  την αδερφή του και τους φίλους του .
Ίσως το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα ήταν η συμμετοχή και η συμπαράσταση από τους Έλληνες αδελφούς καθώς τρία κόμματα από το Ελληνικό κοινοβούλιο έδωσαν το παρόν , Συγκεκριμένα Από  το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής κ. Παντούλας και ο επικεφαλής της νεολαίας ΠΑΣΟΚ κ. Πανταζής . Από τη Ν.Δ. ο βουλευτής κ. Κουκοδήμος και ο τέως βουλευτής κ. Χαιτίδης , ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ όπου εκπροσωπήθηκε από τον βουλευτή Α. Γεωργιάδη , τον πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλο μαζί με πολυπληθή αντιπροσωπεία του τομέα Βορειοηπειρωτικού αγώνα οι οποίοι κάνοντας ουσιαστικά οδοιπορικό στην επαρχία Χειμάρρας , συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Χειμάρρας  Βασίλη Μπολάνο , με στελέχη του ΚΕΑΔ , ενώ   κατέγραψαν και άκουσαν τα προβλήματα , τις ενστάσεις , τα παράπονα που πολλές φορές διατύπωναν οι κάτοικοι .

Η φρικτή δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα ανέδειξε όχι μόνο τα χρόνια προβλήματα της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία , όχι μόνο την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό του Ελληνικού στοιχείου που ακόμα και σήμερα εν έτη 2010 φυλακίζεται μόνο και μόνο επειδή δηλώνει δημόσια την αγάπη του για την Ελληνική γλώσσα και την ελληνική σημαία …αλλά «έβγαλε» στην επιφάνεια  ίσως και τον βασικότερο λόγο του Αλβανικού Αλυτρωτισμού που δεν είναι άλλος από την επιβουλή των Ελληνικών περιουσιών .

Ο άτυχος Αριστοτέλης Γκούμας αποτελεί έναν ακόμα  κρίκο σε μια βίαιη αλυσίδα  δολοφονιών και τρομοκρατίας , όπου το Ελληνικό κράτος απλός θεατής παρακολουθεί , το Αλβανικό  προκαλεί και οι Έλληνες της βορείου Ηπείρου υπομένουν .


Ζ.Τ.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages