Μήνυμα προς κάθε Χρυσαυγίτη , και πατριώτη - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Μήνυμα προς κάθε Χρυσαυγίτη , και πατριώτη

Μήνυμα προς κάθε Χρυσαυγίτη , και πατριώτη

Share This
Η ώρα έφτασε αλλά η  «αστυνομία» είναι εναντίον μας να το ξέρετε .
Τις τελευταίες ημέρες νομίζουμε όλοι ότι ήρθε η ώρα της «σύγκρουσης» , πιστέψαμε ότι επιτέλους η Ελληνική κοινωνία ξύπνησε από τον βαρύ λήθαργο ετών και ότι κατάλαβε πως δεν πάει άλλο πια η κατάσταση με τους ξένους που παρασιτούν εις βάρος των Ελλήνων .
Το πατριωτικό καθήκον και η αγάπη για την πατρίδα μας καλεί να διαμαρτυρηθούμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας και να δείξουμε την οργή και την αγανάκτηση μας απέναντι στην κονιορτοποίηση της πολυπολιτισμικής εγκληματικότητας .
Μπροστά μας βρήκαμε δύο αντιπάλους , τα ΜΜΕ και την παρακρατική γραφειοκρατική οργάνωση των κομματικών εγκάθετων της  αστυνομίας .
Και εξηγούμαι  , εάν κάποιος δει ταυτόχρονα δυο διαδηλώσεις . η μία Ελλήνων και η άλλη αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων αριστεριστών κλπ  , θα διαπιστώσει τον ύποπτο έως
προβοκατόρικο ρόλο των δυνάμεων καταστολής .
Εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για τα σώματα ασφαλείας για να μας συλλαμβάνουν , για να μας παρακολουθούν και για να μας φέρονται σαν να είμαστε εμείς οι εχθροί της πατρίδος  …
Μας πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής γιατί ξέρουν ότι από τις δικές μας συγκεντρώσεις δεν θα εκτοξευτεί ποτέ μολότωφ σε Άνθρωπο που φοράει στολή με την Ελληνική σημαία στο μπράτσο του . Σεβόμαστε αγαπούμε και τιμάμε την σημαία και κάθε Ελληνικό σύμβολο . Εμείς τα έχουμε όλα στις καρδιές μας , εκείνοι δυστυχώς τα έχουνε μόνο στα μανίκια τους , δεν τα χουνε στις καρδιές τους .
Με ελάχιστες εξαιρέσεις οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς να έχουν καν αντιληφθεί την σοβαρότητα και την αποστολή του ρόλου τους .
Οι διοικητές τους δεν δίνουν διαταγές πια , απλά τις μεταφέρουν . Μεταφέρουν τις διαταγές που τους δίνουν οι «κατοχικοί πολιτικοί» και ο Ύπατος Αρμοστής του ΔΝΤ στην Ελλάδα ο «κατοχικός» πρωθυπουργός  .
Έχουμε δύο επιπλέον καθήκοντα , να πείσουμε των απλό ένστολο με συζήτηση ότι υπακούοντας τις διαταγές τους δίνει ακόμα μια μαχαιριά στην ψυχή της Ελλάδος και δεύτερο και απαραίτητο χρέος μας είναι να ομονοήσουμε και να πείσουμε να μας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες .
Έχουμε στο dna μας την αναμεταξύ μας διχόνοια και τον αλληλοσπαραγμό , ας προσπαθήσουμε αυτές τις ώρες να το υπερκεράσουμε και να είμαστε όλοι οι Έλληνες Μονιασμένοι .
Ας καλοδεχτούμε στις διαμαρτυρίες μας των όποιων Έλληνα . Δεν έχει σημασία από ποιο κόμμα προέρχεται και από ποια ιδεολογία , αρκεί που ξύπνησε !

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages