Λαθρομετανάστης δάγκωσε συνοριοφύλακα στον Έβρο! - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Λαθρομετανάστης  δάγκωσε συνοριοφύλακα στον Έβρο!

Λαθρομετανάστης δάγκωσε συνοριοφύλακα στον Έβρο!

Share This
Ένας συνοριακός φύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από δάγκωμα στο χέρι από έναν λαθρομετανάστη στα κρατητήρια του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν, ενώ κρατούμενοι μετανάστες διαμαρτύρονταν για το χρόνο κράτησής τους, ο συνοριοφύλακας προσπάθησε να τους ηρεμήσει με αποτέλεσμα να γίνει δέκτης δαγκώματος.


Στο περιστατικό αναφέρεται και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων στην επίσημη ιστοσελίδα της, τονίζοντας για ακόμη μία φορά την υποστελέχωση των υπηρεσιών στον Έβρο.


Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.ΣΥ.Φ.Υ.:


«Τη στιγμή που το προεδρείο ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ. και Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. δημοσίευαν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό την απελπιστική κατάσταση λειψανδρίας που επικρατεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Εβρου και την αδυναμία του Τμήματος να διαχειριστεί τις ορδές Λαθρομεταναστών της περιοχής, ξέσπασε εξέγερση στα κρατητήρια του Τ.Σ.Φ. 79 κρατουμένων.


Στις στιγμές αναστάτωσης που προκλήθηκαν ένας εκ των εξεγερθέντων λαθρομεταναστών κατάφερε δάγκωμα στον αγκώνα συναδέλφου ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για μεταδοτικές ασθένειες.


Μπορεί η εξέγερση να αναχαιτίσθη, όμως τo παραπάνω Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης έχει αποδυναμωθεί τον τελευταίο καιρό σε ποσοστό που ξεπερνά το 60% κάνοντας το έργο των λαθροκινητών ευκολότερο. Οι συνάδελφοι που υπηρετούν εκεί, αν και καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες δεν επαρκούν, αφού ο αριθμός τους δε θα έφτανε καν για τη στελέχωση Αστυνομικού...Σταθμού!

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages