Ελεεινοί ... : Ξανάνοιξε το ξενοδοχείο της Πάρου, όπου εργαζόταν ο πακιστανός βιαστής - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Ελεεινοί ... : Ξανάνοιξε το ξενοδοχείο της Πάρου, όπου εργαζόταν ο πακιστανός βιαστής

Ελεεινοί ... : Ξανάνοιξε το ξενοδοχείο της Πάρου, όπου εργαζόταν ο πακιστανός βιαστής

Share This
Παρά την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας να σταματήσει η λειτουργία του ξενοδοχείου της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, στο οποίο εργαζόταν παράνομα ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα τη 15χρονη Μυρτώ, με δικαστική απόφαση δόθηκε το πράσινο φως να ανοίξει ξανά η επιχείρηση.
Έτσι,  σε πλήρη λειτουργία είναι οι δύο επιχειρήσεις στο νησί που εντοπίστηκαν να απασχολούν λαθρομετανάστες και είχαν σφραγιστεί για

πέντε ημέρες με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Ωστόσο οι επιχειρηματίες προσέφυγαν στα δικαστήρια και πέτυχαν προσωρινή διαταγή για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωση του το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση «Το ότι οι ενδιαφερόμενοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη είναι επιλογή τους. Η αναστολή εκτέλεσης της απόφασης με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου αποτελεί δικαστική κρίση και ως τέτοια δεν σχολιάζεται», προσθέτοντας ωστόσο πως «για το υπουργείο η καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας εξακολουθεί να αποτελεί ζήτημα ύψιστης πολιτικής και κοινωνικής προτεραιότητας».

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages