Θρίαμβος της φοροδιαφυγής: Μεταθέτουν τον αστυνόμο της Ύδρας - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Θρίαμβος της φοροδιαφυγής: Μεταθέτουν τον αστυνόμο της Ύδρας

Θρίαμβος της φοροδιαφυγής: Μεταθέτουν τον αστυνόμο της Ύδρας

Share This
Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προφανώς με άνωθεν εντολή, διατάσσει την απομάκρυνση του Διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Aστυνόμου Β ,κ.Γεώργιου Ζώτου.
Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια ουσιαστικά δικαιώνει την ανομία και τους υπερασπιστές της φοροδιαφυγής και των ακραίων συμπεριφορών. Αυτοί που πολιόρκησαν το αστυνομικό τμήμα της Ύδρας την περασμένη εβδομάδα, έκοψαν το φως και το νερό, έριξαν καπνογόνα, βιαιοπράγησαν εναντίον του

πληρώματος του ιπταμένου δελφινιού και διέσυραν την εικόνα της χώρας, μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι.
Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν σύμμαχο τη Δημοτική Αρχή αλλά και τοπικούς παράγοντες στους οποίους, γενικώς, δεν αρέσουν οι έλεγχοι για πολλά ανοιχτά ζητήματα στο νησί.
Την προηγούμενη μάλιστα εβδομάδα, ο Δήμαρχος του νησιού κ. Κοτρώνης επιτέθηκε φραστικά στον Αστυνόμο, παρουσία κόσμου στην παραλία της Ύδρας.
Η παρέμβαση που οδήγησε στη μετάθεση με συνοπτικές διαδικασίες, του αστυνομικού λέγεται ότι προήλθε, όσο και αν αυτό ακούγεται απίστευτο, από υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος.
Αν συντρέχουν άλλοι λόγοι, πράγμα απίθανο, γιατί δεν είχε γίνει πριν η συγκεκριμένη υπηρεσιακή μεταβολή και επιλέχθηκε, προκλητικά, το συγκεκριμένο timing, μία μόλις εβδομάδα μετά τα επεισόδια;
Ίσως αν ο Αστυνόμος άφηνε τους «αγανακτισμένους πολίτες» να πετάξουν στη θάλασσα τους άνδρες του ΣΔΟΕ και εκτελούσε πειθήνια τις εντολές του τοπικού συστήματος να ήταν σήμερα στη θέση του.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages