Προσοχή : Συστήνεται στο facebook σαν πρόεδρος ροδίτικης ΠΑΕ και πουλάει «παραμύθια» ! - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Προσοχή : Συστήνεται στο facebook σαν πρόεδρος ροδίτικης ΠΑΕ και πουλάει «παραμύθια» !

Προσοχή : Συστήνεται στο facebook σαν πρόεδρος ροδίτικης ΠΑΕ και πουλάει «παραμύθια» !

Share This

Κυκλοφορεί στο Facebook και οχι μόνο ως "πρόεδρος" ΠΑΕ της Ρόδου και του οποίου οι δραστηριότητες έχουν αρχίσει να εξιστορούνται ως ανέκδοτα σε κάποιες παρέες …
Ο ¨κύριος¨ με την βλάχικη προφορά ο οποίος εκτός απο «φίλος» του Αλέξη Κούγια δηλώνει ψευδώς φυσικά και μέτοχος στο ξενοδοχείο Congo Palace.Και μάλιστα διαδίδει οτι στο
Congo Palace διαμένει και η ομάδα της Ρόδου όταν έχει αγώνα στην Αθήνα.

Απο το Congo Palace φυσικα διαψεύδουν όλα τα παραπάνω.
Ο εν λόγω κύριος τζαμπαζής ο Θεός να τον κάνει έχει την συνήθεια να ψάχνεται στο Facebook πουλώντας παραμύθια σε μοντέλα οτι τάχα θα κανονίσει φωτογράφηση στο ξενοδοχείο που είναι μέτοχος χωρίς να πληρώσουν τίποτα βεβαίως βεβαιώς.
Αφου βέβαια κάποιες ομάδες παραγωγής κλείσουν φωτογράφηση το ξενοδοχείο στο τέλος ζητάει χρήματα και τάχα κάνει και καλή τιμή.Δεν ξέρουμε αν η ολη λαμογιά γίνεται σε συνεργασία με το ξενοδοχείο γιατί έχουμε πολλες παρόμοιες περίεργες καταγγελίες.

Επίσης ο «πρόεδρος» παλιότερα είχε παραμυθιάσει φωτογράφο και λόγω της ποδοσφαιρικής του ιδιότητας μάζευαν μοντελοβίζιτες απο το Facebook τους φόραγαν μια φανέλα ποδοσφαίρου με ενα string και αυτό το ονόμαζαν φωτογράφηση …του κώλου συμπληρώνουμε εμείς...έχουμε και άλλα ράμματα για την γούνα του τσαμπατζή λιγούρη...προς το παρών περαστικά του...και προσοχή ειδικά στα νέα κορίτσια με ποιους μιλάνε στοfacebook  μη πέσουν σε καναν… «πρόεδρο»…της κακιάς ώρας !

Ο Τζάμπας όχι μόνο ζει αλλά έχει και ομάδα….Και το μόνο που έχουμε να τον συμβουλεύσουμε είναι ότι επειδή υπάρχουν καταγγελίες διαφόρων ανδραγαθημάτων του να προσέχει γιατί μετά το Χ. και το Ψ. έρχεται και το Ω. και το ωμέγα που σημαίνει τέλος στα παπατζιλίκια του !


Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages