«Αφιερωμένο στην Ελλάδα» - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
«Αφιερωμένο στην Ελλάδα»

«Αφιερωμένο στην Ελλάδα»

Share This
Συγκρινητική ήταν η τοποθέτηση του Αντρέι Κράβαρικ όταν κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο του για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ και μάλιστα την βράβευση κλήθηκε να κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης. «Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες που με περιέβαλλαν με αγάπη και μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχω ότι κατάφερα τα 15 και πλέον χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Τους ευχαριστώ. Επίσης, στην
καριέρα μου ως παίκτης άφησα ανεκπλήρωτους δύο στόχους. Ο πρώτος ήταν ο αποκλεισμός μας από τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Ο δεύτερος ήταν ότι αγωνίστηκα σε 5 φάιναλ-4 Τσάμπιονς Λιγκ και σε τρεις τελικούς αλλά δεν πήρα κούπα. Ελπίζω από ένα άλλο πόστο να τα καταφέρω...», είπε ο Κράβαρικ για να εισπράξει θερμό χειροκρότημα από περίπου 150 άτομα που είχαν δημιουργήσει το αδιαχώρητο στην «Εστία» Νέας Σμύρνης.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του πρώην προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη ο οποίος είπε: «Κάποτε ο Κράβαρικ μου είχε δώσει μια υπόσχεση και μέχρι στιγμής δεν την έχει κρατήσει. Μου είχε πει πως αν σταματήσει να παίζει θα γίνει... πρόεδρος. Του εύχομαι να πάρει το δαχτυλίδι της ΕΟΠΕ...», είπε ο Μπελιγράτης για να σκορπίσει χαμόγελα αλλά και πολλά σχόλια για τη μελλοντική δράση του Κράβαρικ στα κοινά του ελληνικού βόλεϊ.
liberovolley11

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages