Ελεεινοί και τρισάθλιοι :Στρατόπεδα θα γίνουν χώροι φιλοξενίας μετανάστων - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Ελεεινοί και τρισάθλιοι :Στρατόπεδα θα γίνουν χώροι φιλοξενίας μετανάστων

Ελεεινοί και τρισάθλιοι :Στρατόπεδα θα γίνουν χώροι φιλοξενίας μετανάστων

Share This

Τα στρατόπεδα που κλείνουν, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Δένδιας, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).
Ο υπουργός επισκέφθηκε τη ΓΑΔΑ για να ευχαριστήσει, όπως τόνισε, τις γυναίκες και τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιτυχία που σημείωσαν εξαρθρώνοντας τη σπείρα των ληστών με τα καλάσνικοφ, κι επιπλέον την ομάδα ΔΙΑΣ και την Οικονομική Αστυνομία για τις επιτυχίες, που έχουν καταγράψει.

Στο περιθώριο της επίσκεψης και ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο κ. Δένδιας επισήμανε ότι, όχι όλα, αλλά κάποια από τα 45 ενεργά στρατόπεδα, που αποφάσισε να κλείσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, «θα καταλήξουν στην Ελληνική Αστυνομία και θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών».

«Υπάρχει μια πολύ καλή και στενή συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όχι μόνο στο επίπεδο της παραχώρησης στρατοπέδων, αλλά και στο επίπεδο των επισκευών των στρατοπέδων, της συντήρησής τους», υπογράμμισε.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages