Καταγγελία Ξεπουλιέται ελληνική γη στη Χειμμάρα Αλβανίας


Εχουν ξεσηκωθεί οι Ελληνες της Αλβανίας λόγω πώλησης ελληνικής γής.
Οπως διαβάζουμε στην "Κάτοψη" καταγγέλλεται ότι ο δήμαρχος Χειμμάρας Γιώργος Γκόρος, ο οποίος με παλαιότερη δήλωσή του έχει αυτοπροσδιοριστεί ως Αλβανός, κατηγορείται ότι ξεπουλάει ελληνική γη.

Σύμφωνα με την "Κάτοψη", χαρακτηριστική είναι η σχετική ανακοίνωση της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ": "Εκφράζουμε την λύπη για την κατάντια του σημερινού δημαρχείου, όπου συνεχίζει μια πολιτική διαρροής για διάφορες απραξίες του και όχι τακτικής ενημέρωσης των δημοτών. μετά το Γυάλι και Λογαρά τι συμβαίνει με το Παλέρμο; Σύμφωνα με σίγουρες πηγές ο δήμαρχος έχει εγκρίνει την έκδοση της περιοχής Παλέρμο σε τρίτα συμφέροντα, ενώ το όνομα της εταιρίας είναι ακόμα μυστικό. Η Ομόνοια- ΚΕΑΔ, όποτε και αν έρθει στην εξουσία, θα ζητήσει την ακύρωσή τους και την επιστροφή τους στην κοινότητα, ταυτόχρονα όλοι οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις κυρώσεις του νόμου".
Καταγγελία Ξεπουλιέται ελληνική γη στη Χειμμάρα Αλβανίας Καταγγελία Ξεπουλιέται ελληνική γη στη Χειμμάρα Αλβανίας Reviewed by tethgas on 10/06/2012 11:36:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.