700.000 ευρώ πρόστιμο για παιχνίδια σάχλας στα τουρκοκάναλα ΑΝΤ1, Μακεδονία TV


Είναι τα τηλεπαιχνίδια της σάχλας. Αυτά που βάζουν σκόρπια γράμματα βρίσκεις αμέσως πως η λέξη είναι «Βουστάσιο» για παράδειγμα, τηλεφωνείς αλλά δε βγάζεις ποτέ γραμμή.

Κάποια στιγμή ακούς τον κ. Χαριλαριά απ΄ το Περιστέρι για παράδειγμα, να λέει την λέξη «Αβγοτάραχο». Η παρουσιάστρια θυμώνει. «Μα σας είπα κυρ Χαριλαριά μου πως αρχίζει από Βου η λέξη. Δε με προσέχετε και εγώ θέλω να δώσω 4000 ευρώ». Μα και εμείς μαντάμ, να τα πάρουμε θέλουμε αλλά όλο λάθος γραμμή βγάζουμε! Είδε και απόειδε και το ΕΣΡ που άμα είναι για πρόστιμακάνει με αυταπάρνηση τη δουλειά του και έριξε καμπάνες ύψους 700.000 ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς Antenna και Μακεδονία TV, για την προβολή των τηλεπαιχνιδιών Τηλεκύβος και Call for cash.Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, τα εν λόγω τηλεπαιχνίδια δεν είναι αδειοδοτημένα από την αρμόδια αρχή ελέγχου τυχερών παιγνίων και ως τούτου δεν μπορούν να προβάλλονται από την τηλεόραση! Και να σκεφτείς πως τα κανάλια τα εκτιμούν ως γνώσεων δηλαδή! Που να βλέπεις τη λέξη «αγελάδα», με βοηθητικά στοιχεία πως είναι ιερό ζώο στην Ινδία, πως κατεβάζει γάλα, πως αρχίζει από «αγ…» και οι παίκτες αυθόρμητα να λένε «άγαλμα».

Μπορεί πάντως ακόμα και το άγαλμα να κατεβάζει γάλα στα αυθόρμητα τηλέφωνα!
700.000 ευρώ πρόστιμο για παιχνίδια σάχλας στα τουρκοκάναλα ΑΝΤ1, Μακεδονία TV 700.000 ευρώ πρόστιμο  για παιχνίδια σάχλας στα τουρκοκάναλα ΑΝΤ1, Μακεδονία TV Reviewed by tethgas on 11/21/2012 01:21:00 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.