Πέταξε με τις κλωτσιές Αλβανούς έξω από το σπίτι του
Αλβανοί είχαν κρεμάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που νοίκιαζαν την αλβανική σημαία, λόγω της επετείου Εθνικής Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, προκαλώντας όμως τις...
...αντιδράσεις κατοίκων της Χιμάρας, που είναι οι περισσότεροι Ελληνες. Ο ιδιοκτήτης δεν γνώριζε για το περιστατικό και αφού ενημερώθηκε...απ' τους ντόπιους κατοίκους για την προκλητική κίνηση των ενοικιαστών του, αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα.


Όπως διαβάζουμε στο Aftonomi.gr. σε ήρεμο κλίμα ζήτησε απ' τους ενοικιαστές να βγάλουν την αλβανική σημαία απ' το μπαλκόνι ώστε να μην προκαλούν τους ντόπιους, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνους τους αλβανούς.


Δίχως να υπάρχει άλλη λύση πέταξε τους προκλητικούς Αλβανούς έξω απ' το διαμέρισμα του, κυριολεκτικά με τις κλωτσιές και δίνοντας τους τα μπογαλάκια τους στο χέρι.


Στην Χιμάρα αυτή την στιγμή υπάρχουν ακόμα τρεις κατοικίες όπου έχουν αγοραστεί από Αλβανούς που έχουν προβεί στην ίδια κίνηση, έχουν βάλει στο μπαλκόνι τους την Αλβανική σημαία.
Πέταξε με τις κλωτσιές Αλβανούς έξω από το σπίτι του Πέταξε με τις κλωτσιές Αλβανούς έξω από το σπίτι του Reviewed by tethgas on 11/25/2012 08:12:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.