Ανακοίνωση απο το "Εθνικό Μέτωπο" σχετικά με την αναγνώριση των Σκοπίων ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" απο την ΟυγγαρίαΣε αντιδιαστολή με το σύνολο του πολιτικού κόσμου,το "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" προέβει στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.


"Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων,η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, παραβλέποντας τόσο την ιστορική αλήθεια χιλιάδων ετών,όσο και την υποτιθέμενη αλληλεγγύη ανάμεσα των κρατών της Ε.Ε. και εξυπηρετώντας σκοτεινά συμφέροντα τα οποία θέλουν να θέσουν την πατρίδα μας για μια ακόμη φορά προ τετελεσμένων γεγονότων,αναγνώρισε πριν λίγες ώρες το κρατίδιο των Σκοπίων ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας",ενώ την ίδια ώρα, η ελληνική κυβέρνηση δεν δείχνει το παραμικρό σημάδι αντίδρασης.
Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταγγέλει τόσο την στάση αυτή της Ουγγαρίας,όσο και την οκνηρία που φαίνεται να διακατέχει τους κύκλους του υπουργείου εξωτερικών αλλά και σύσωμη την κυβέρνηση,απέναντι σε ένα ζήτημα το οποίο ταλανίζει την χώρα εδώ και πολλά χρόνια και που όλα δείχνουν πως κάποιοι έχουν προαποφασίσει την έκβαση του,με ή χωρίς την συγκατάβαση του Ελληνικού λαού αλλά και της ίδιας της ιστορίας.


Απο το γραφείο τύπου"