Νεκρός ο μπροστάρης των μικροομολογιούχων...
Μόνος και αβοήθητος σε ένα δυάρι στο Παγκράτι ξεψύχησε ο «μπροστάρης» των κινητοποιήσεων του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου Γιάννης Ντόκος.

Ο επικεφαλής των μικροομολογιούχων που ... πρωταγωνίστησε στα επεισόδια στήνοντας καρτέρι στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο μπροστά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Τετάρτης.

Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ευμένους 42 η Αστυνομία με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξε την πόρτα και τον βρήκε νεκρό.

Ο Γιάννης Ντόκος δεν απαντούσε στα τηλεωνα συγγενικών του προσώπων από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ενώ η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας είχε να τον δει μέρες. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι κάτι είχε συμβεί ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Παγκρατίου.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ από τη νεκροψία δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεση της αιτίας θανάτου.

«Ο Γιάννης πήγε σκαστός. Πρόκειται για μια ακόμη κρατική δολοφονία. Αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα σακχάρου το οποίο προφανώς επιδεινώθηκε λόγω του άγχους και των προβλημάτων που βιώναμε ως σύλλογος από τα χρήματα που μας έφαγαν και τις ζωές που μας κατέστρεψαν όσοι μας κυβερνούν» δήλωσε στην εφημερίδα Δημοκρατία ο ενεργός πρόεδρος του σωματείου μικροομολογιούχων Γιάννης Μαρινόπουλος.
Νεκρός ο μπροστάρης των μικροομολογιούχων... Νεκρός ο μπροστάρης των μικροομολογιούχων... Reviewed by tethgas on 1/11/2013 04:00:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.