Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο Βουλγαράκης για ψευδή υποβολή πόθεν έσχεςΤις υποθέσεις των Γιώργου Βουλγαράκη, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιάννου Παπαντωνίου, των οποίων τα ονόματα των συζύγων τους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ εξέτασε η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής.

Για...

τον κ. Βουλγαράκη, του οποίου η σύζυγος Αικατερίνη Πελέκη εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, η επιτροπή πήρε την απόφαση να τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη για ψευδή υποβολή πόθεν έσχες, καθώς έκρινε ως μη επαρκείς τις εξηγήσεις που έδωσε στη Βουλή.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, που το όνομα της συζύγου του Γκρατσιέλα Γκρόλο περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, παραπέμπεται επίσης στη Δικαιοσύνη, αν και οι εξηγήσεις που έδωσε στη Βουλή κρίθηκαν επαρκείς.

Τέλος, όσον αφορά τον κ. Παπαντωνίου, του οποίου η σύζυγος Ρούλα Κουράκου φέρεται επίσης να διατηρούσε λογαριασμό στην ελβετική ΗSBC, η εξέταση της υπόθεσής του ανεβλήθη, καθώς, παρά το γεγονός ότι του απολογητικό του υπόμνημα βρίσκεται εδώ και μέρες στη Βουλή, δεν είχε έρθει σε γνώση δύο μελών της επιτροπής...
Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο Βουλγαράκης για ψευδή υποβολή πόθεν έσχες Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο Βουλγαράκης για ψευδή υποβολή πόθεν έσχες Reviewed by tethgas on 1/10/2013 12:01:00 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.