Ανοιχτή επιστολή ΔΟΕ προς τους γονείς... - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Ανοιχτή επιστολή ΔΟΕ προς τους γονείς...

Ανοιχτή επιστολή ΔΟΕ προς τους γονείς...

Share This
Η Ομοσπονδία τονίζει πως η σχολική χρονιά ξεκινά με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό με αποτέλεσμα αμέτρητες ώρες μαθημάτων να χάνονται.

Να σταθούν συμπαραστάτες στον αγώνα των δασκάλων και «να...
παραμερίσουν όσους "καλοθελητές" θελήσουν να συκοφαντήσουν τις κινητοποιήσεις τους» καλεί τους γονείς η ΔΟΕ.

Σε ανοιχτή επιστολή της συγκεκριμένα προς τους γονείς, η Ομοσπονδία τονίζει συγκεκριμένα πως η σχολική χρονιά ξεκινά με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό με αποτέλεσμα αμέτρητες ώρες μαθημάτων να χάνονται.

« Είναι η πρώτη φορά στη μεταπολεμική Ελλάδα που δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ένας μόνιμος διορισμός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ συνταξιοδοτήθηκαν 2.000 εκπαιδευτικοί. Οχτώ χιλιάδες συνάδελφοί μας αναπληρωτές που εργάστηκαν πέρσι θα προστεθούν στις ουρές της ανεργίας», επισημαίνουν οι δάσκαλοι.

Την ίδια ώρα, συνεχίζουν, ο θεσμός του Ολοήμερου Σχολείου οδηγείται στην απόλυτη απαξίωση, ενώ ουσιαστικά καταργείται η ενισχυτική διδασκαλία.

«Απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πραγματικότητα, απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν πως όλοι οι αγώνες είναι μάταιοι και πως πρέπει πειθαρχημένα και άβουλα να υποταχθούμε στην αναλγησία των ισχυρών, ορθώνουμε το ανάστημά μας ως οφειλόμενο χρέος στη νέα γενιά που διαπαιδαγωγούμε», καταλήγουν...
voria.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages