Όσο υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί. - Ελληνογράφος

Post Top Ad

Responsive Ads Here
 Όσο υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί.

Όσο υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί.

Share This


Την περασμένη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 επρόκειτο να εορτασθεί στο Συμμαχικό Νεκροταφείο της Δοϊράνης Κιλκίς, με κάθε επισημότητα, η επέτειος του εορτασμού της Μάχης της Δοϊράνης, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.
Όταν ο Στρατηγός Διοικητής του Γ΄ΣΣ, ο οποίος ευρίσκετο καθ’ οδόν για τηνΔοϊράνη , πληροφορήθηκε την ύπαρξη προσβλητικής για την Ελληνική Ιστορία στήλης που κατασκευάσθηκε πρόσφατα, όπου μνημονευόταν η προσφορά μεταξύ άλλων και «Μακεδόνων πολιτών» προς τις συμμαχικές δυνάμεις δεν δίστασε ούτε στιγμή. Διέταξε την αντιπροσωπεία, την μουσική και το άγημα να αποχωρήσουν πριν την έναρξη της τελετής και διαμαρτυρήθηκε έντονα στους υπεύθυνους της διοργάνωσης.
Κανονικά το θέμα θα έπρεπε να απασχολήσει όλα τα ΜΜΕ, όμως αυτά προτίμησαν να ασχολούνται με καταυλισμούς Ρομά, καμένους σκύλους, αλλά και να εκθειάζουν τα προσόντα κάποιου Χαρδούβελη, την ώρα που υπάρχουν φήμες ότι το όνομα Μακεδονία ήδη ξεπουλήθηκε από κάποιον Βενιζέλο που παριστάνει τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον ΥΠΕΞ της Ελλάδος. Δεν απασχόλησε όμως δυστυχώς κανέναν και τούτο ως γεγονός είναι ανησυχητικό και ύποπτο.
Σε μία περίοδο που τα Εθνικά μας θέματα δεν απασχολούν κανένα, σε μια περίοδο που οι θεσμοί έχουν απαξιωθεί πλήρως, σε μια περίοδο που η χώρα ξεπουλιέται, οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες οφείλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη, για την άμεση, έγκαιρη και αποφασιστική ενέργειά του, σε μία ευαίσθητη περιοχή σε απόσταση 500 μέτρων από την Ελληνοσκοπιανή μεθόριο. Έστειλε το μήνυμα προς εχθρούς και φίλους ότι η γη της Μακεδονίας ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική. Σ’ αυτή την χώρα με την τρισχιλιετή ιστορία, όσο και αν προσπαθούν να εξαφανίσουν αρχές και αξίες υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί , υπάρχουν ακόμη Έλληνες που βάζουν τηνΕΛΛΑΔΑ πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.
Περιμένουμε από την Ελληνική Πολιτεία να συγχαρεί τον Στρατηγό και όλους τους εμπλεκομένους στρατιωτικούς για την άριστη αντιμετώπιση της προβοκάτσιας, εσκεμμένης ή μη, δεν έχει σημασία που κατέδειξαν με την ενέργεια τους ότι,οι φύλακες είναι παρόντες και δεν επιτρέπουν σε κανένα να σφετεριστεί την Ιστορία, αλλά κυρίως να αμφισβητήσει εμμέσως ή αμέσως την Ελληνικότητα αυτής της γης, που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, που την πότισαν με το αίμα τους και οφείλουμε οι νεότεροι να παραδώσουμε ακεραία στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Συγχαρητήρια Στρατηγέ, συγχαρητήρια στους Έλληνες Αξιωματικούς, όσο υπάρχετε θα κοιμόμαστε λιγότερο ανήσυχοι τα βράδια «ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ».
Υποστράτηγος ε.α. Ανάργυρος Σαρήπαπας.
Αντιπρόεδρος ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages