Μας λένε πως θα μας τσακίσουν και τους λέμε …απολίτιστουςΜήπως θα έπρεπε η κυβέρνηση να σκεφτεί να υιοθετήσει τους υψηλούς τόνους που έχει στο εσωτερικό προς την αντιπολίτευση και προς την Τουρκία; Ίσως τότε συννενοηθούμε.

Την ώρα που σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν απειλεί δημόσια να σπάσει τα πόδια όποιου Έλληνα πατήσει στα Ίμια η ελληνική πλευρά επιμένει στην διπλωματική γλώσσα την οποία σαφέστατα δεν θέλουν να κατανοήσουν οι Τούρκοι.

Από την ελληνική πλευρά το μήνυμα στην Άγκυρα που φεύγει από κυβερνητικούς κύκλους είναι πως οι δηλώσεις του Τούρκου αξιωματούχου δεν συμβαδίζουν με τον Ευρωπαϊκό πολιτικό πολιτισμό και δεν βοηθούν τις διμερείς σχέσεις, πλην όμως στην Αθήνα διαφεύγει πως εδώ και καιρό η Τουρκία έχει δείξει πως δεν έχει και μεγάλο ενδιαφέρον να έχει καλές σχέσεις όχι μόνο με την Ελλάδα αλλά με όλη την Ευρώπη.
Μας λένε πως θα μας τσακίσουν και τους λέμε …απολίτιστους  Μας λένε πως θα μας τσακίσουν και τους λέμε …απολίτιστους Reviewed by tethgas on 2/01/2018 08:25:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.